Slopen & ontmantelen

Opruimen.net is uw partner voor het selectief slopen, binnen of buiten, grote of kleine projecten. Een professioneel team staat voor u klaar.

Bij een selectieve sloop van daken, muren, systeemmuren, leidingen, installaties, dragende en niet-dragende structuren zorgen wij voor het scheiden van de afvalstromen gericht op maximale recyclage. Goed voor u, besparend en ecologisch ondernemen. Bij selectieve sloop verwijderen we eerst binnen- en buitenschrijnwerk (met inbegrip van de glaspartijen), hout- en dakwerk, leidingen en niet-inerte structuren alvorens het karkas te slopen.

Wij selecteren aan de bron, selectief slopen levert u alleen voordelen op. De essentie van duurzaam slopen (amoveren) is hoogwaardig hergebruik van de vrijgekomen materialen. Na bewerking hergebruik, zoveel mogelijk in de oorspronkelijke vorm. Dit levert een aanzienlijke CO-2 besparing op. Duurzaam slopen rendeert.

Opruimen.net zorgt indien nodig voor de verplichte sloopinventaris en de wettelijke verplichtingen, ook als we asbesthoudende stoffen moeten verzamelen en afvoeren.

Referenties

Opruimen.net staat voor full service. Ecologisch en professioneel. U kunt het opruimen of slopen van panden met een gerust hart aan ons overlaten.

Contacteer ons