Recyling of upcycling

In onze magazijnen sorteren, ontmantelen wij alle zaken tot herbruikbare of recycleerbare materialen. Volledige materialen of we ontmantelen de materialen voor 'component-recycling'. Voor een meer groene wereld gaat opruimen.net voor maximale upcycling, re-use of recyclage.
Goed voor ons milieu. Goed voor u!

Cashback

Vaak verkopen wij de nog bruikbare materialen op de beste manier. Hierdoor verdient u goed terug. Uit onze magazijnen verkopen wij de nog bruikbare materialen of de zorgvuldig ontmandelde componenten zoals ferro en non ferrometalen, hout, plastics, mdf, kabels …

Re-use of upcycling

Materialen kunnen nog hergebruikt worden of vinden een tweede leven. Verenigingen zijn vaak blij dat ze die materialen nog lang een tweede leven kunnen geven.

Recycling

De gerecycleerde materialen blijven grondstoffen en worden ook vaak verkocht als grondstoffen. Ook hierdoor verdient u terug. Wij zorgen voor het zorgvuldig sorteren of ontmantelen tot geschikte componenten zowat van alle materialen: metalen, hout en mdf, plastics, papier, karton, …

Elk project en zijn specifieke uitdagingen zijn uniek, net zoals onze benadering en aanpak van hen. We stemmen het proces en de methodes af om samen met u ons doel te bereiken.

Opruimen.net is de link naar een groener ondernemen. U zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk en u helpt mee aan het creeren van jobs voor laaggeschoolden. Wij creëren graag kostbare plaats.

— How blue are you?

Opruimen.net staat voor full service. Ecologisch en professioneel. U kunt het opruimen of slopen van panden met een gerust hart aan ons overlaten.

Contacteer ons